Saadet Partisi İl Başkanlığı Eğitim Başkanı Şevket Ünal, bazı AK Partili yöneticilerin hala ders almadıklarını ve Milli Görüş’ü gizlemeye ve yok saymaya devam ettiklerini söyledi.

Milli Görüş belediyeciliği yerine Erdoğan belediyeciliği gibi bir kavram türettiklerini belirten Ünal, “15 yılda betonlaşmadan, park yapmadan ve boş AB ödülleri almaktan öteye gidemeyen bir belediyecilik yapanlar vatandaşlardan oy istiyorlar. Siz ne kadar oy alırsanız alın, ne kadar görev yaparsanız yapın Milli Görüş Belediyeciliği’nin yanından bile geçemezsiniz” dedi.

“Rüşvet alan da veren de melundur” hadisini kendilerine rehber edindiklerini ifade eden SP Eğitim Başkanı Şevket Ünal şunları söyledi:

“Çünkü bizim belediyecilik anlayışımızda ‘Bize oy verene de oy vermeyene de hizmet götürmek boynumuzun borcudur’ şiarı var. Çünkü bizim belediyecilik anlayışımızda ‘Belediye başkanı olmak bir üstünlük değil, olsa olsa Halka hizmette en büyük hizmetli’ erdemi vardır. Elbette bunları tüm adaylar söylüyor ve söyleyecekler. Ancak biz bu söylediklerimizi, geçmişte kazandığımız tüm belediyelerde uygulamayı başardık. Bu en önemli farkımızdır.”

                                                                                         

Editör: TE Bilişim