MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses, dar ve köhne kalıpları aşarak, modern bir toplumun inşa edilmesinde çok büyük katkıları olan öğretmenlerimizin milletimiz için hayati ve vazgeçilmez bir önemi bulunduğunu söyledi.

Öğretmenler günü nedeniyle açıklama yapan MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses şunları söyledi:

“Aziz millet fertlerinin bilgide, inançta, sosyal yaşamın ilkelerini paylaşmada, takındıkları müşterek tavırda ve benimsedikleri hedeflerde belirleyici ve yönlendirici olan öğretmenlerimizin önemi ve kıymeti çok büyüktür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından yeni nesillerin, öğretmenlerin eseri olacağının ifadesi, bu kutlu görevi yürütenlerin aldıkları sorumluluğun ve kendilerine verilen değerin açık bir göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın her yöresinde görev yapan ve uzun yıllar çalışarak emekli olmuş öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’nü en iyi dileklerimle kutluyor; hepsine en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Görevi başında  saldırılar sonucunda şehit düşen ve ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcilerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıralarını şükranla yad ediyorum.”

Editör: TE Bilişim