Ak Parti Kurucu il Başkanı Osman Yüksel’in MHP’den aday adayı olması kentte bomba etkisi yarattı. Bir çok tartışmaya ve tepkiye neden olan bu durum ittifak ihtimalini de sorgular duruma getirdi.

İl yöneticilerinden Orhan Durmuş durumu omurgasızlık olarak yorumlarken Eski il başkanı Dündar Ünlü de sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Ak Parti’nin önemli isimlerinden Akif Çizmeloğlu da zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Dündar Ünlü sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı; “Son günlerde basında ve sosyal medyada yayınlanan fotoğraf, benim arkadaşlarımla planlamış olduğum teşkilat mensubu Resul Mülazımoğlu’nun yeni açmış olduğu işyerine hayırlı olsun ziyaretine ilişkindir.

Bu ziyaret sırasında işyerinde bizim de olduğumuz anda Eskişehir Milletvekili Sn. Harun Karacan, Osman Yüksel ve İbrahim Atıcı da gelmişlerdir. İşyeri sahibi de bu ziyaretleri fotoğraflamıştır.

Bu fotoğraf üzerinden benim ve ekibimin MHP’den aday adayı olan Osman Yüksel’e destek olduğumuz, bu görüşmeden sonra da kendisinin MHP den aday adayı olduğu algısı oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Şahsım ve ekibim hiç bir zaman belirsiz ve muğlak işlerin içinde olmadık. Her zaman partimizin ve partimiz adaylarının açık destekçisiyiz. Duruşumuz nettir. Saygılarımla...

ÇİZMELİOĞLU NE DEDİ

Çizmelioğlu ise şu açıklamayı yaptı; “Değerli Ak partili dostlarım çoğunuz bildiği gibi bu partide kuruluşundan bu güne teşkilat bşk lığı 2 dönem büyükşehir ve odunpazar meclis üyeli ği gurup bşk vekilliği meclis bşk vekilliği il disiplin kurulu bşk lığı sizin anlayacağınız her kademesinde görev almış bir kardeşiniz olarak burdan bazı şeyleri yazmaya kalksam sayfalar dolusu olur ama bugün için önemli gördüğüm konuyu burdan paylaşmak istiyorum .Değerli dostlar bu partide genel bşk yrd bakanlık il bşk lığı veya MKY , MKYK yanı bu ve buna benzer görev yapmış BAZI O İNSANLAR HIC BIR ZAMAN AK PARTİ LI OLMAMIŞTIR, ANCAK AKP Lİ OLABİLMİŞTİR. Değerli dostlar bu tipler gerçek AK PARTİ Lİ dava sahiplerini çeşitli uydurmalarla partide ve kamuoyunda yıpratmayı başarmışlardır. Dostlar dedim ya bunlarla ilgili o kadar çok yazacaklarım var ama NOKTA .

Editör: TE Bilişim