AK Parti Genel Merkezi tarafından istifası alınan İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve yönetiminin yerine atanacak ismin belirlenmesi için  İzmir’e giden il koordinatörü Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ile Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel çalışmalara başladı. İl Başkanlığı’nda parti yöneticileri ile bir araya gelen isimler açıklama yaptı. Koordinatör Milletvekilleri Salih Koca ve Mehmet Yüksel, “Süreç en kısa zamanda tamamlanacak. Biz seçici değiliz. Fotoğraf çekmeye geldik” dedi.  

   Koordinatör milletvekillerini geçici olarak görevlendirilen İl Demokrasi ve Hakem Heyeti Başkanı Bülent Delican karşıladı. 

Koordinatörler temaslara başlamadan önce basın mensuplarının karşısına çıkarak süreci anlattı. Genel merkez tarafından istifası alınan İl eski Başkanı Ömer Cihat Akay’ın da katıldığı toplantıda konuşan koordinatör milletvekilleri hafta başına kadar İzmir’de kalacaklar.

 Eskişehir Milletvekili Salih Koca da,   “  AK Parti’nin başarısının arkasında teşkilatlar vardır.  Toplumun kılcal damarlarına inen en büyük STK AK Parti teşkilatlarıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”dedi. 

Editör: TE Bilişim