AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih KOCA ve Beraberindeki Heyet Bir Dizi Ziyarette Bulundu

 

Eskişehir milletvekili Salih KOCA ve AK Parti Eskişehir İl Yönetiminden oluşan beraberindeki heyet önce Tepebaşı Satılmışoğlu Mahallesi ardından Çifteler Körhasan Mahallesi ve son olarak da Alpu Osmaniye Mahallesi’nde düzenlenen yağmur dualarına katıldı.

Mahallelerdeki yağmur dualarının ardından vatandaşla sohbet eden KOCA; yapılan duaların hayırlara vesile olması ve bereket getirmesi temennilerinde bulundu. Yağmur Dualarının kültürümüzde ve inancımızdaki özel yerinden bahsedildi. Tüm programlarda ilginin yoğun olduğu gözlemlendi. Mahallelerdeki vatandaşların taleplerini de bizzat dinleyen KOCA; iletilen tüm talepleri titizlikle inceleyeceklerini belirtti. Alpu ve Çifteler ilçelerinde ilçe teşkilatları, partinin ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları da programlara iştirak etti.

Ziyaretlerin ardından genel bir değerlendirmede bulunan KOCA: “Bugün Tepebaşı, Çifteler ve Alpu sınırlarında yaşayan vatandaşlarımızla hasbihal ettik, yağmur dualarına katıldık.  Bizler AK Parti olarak iyi günde, kötü günde mahallelerimizin ve ilçelerimizin arkasında duracak, destek olacağız.”

Programa AK Parti Eskişehir İl Yönetiminden: Volkan Doğan, Selahattin Çınar, Yılmaz Şahin, Hasan Patel ve Adem Gündüz eşlik etti.

 

Editör: TE Bilişim