Saadet Partisi Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Köse ve yönetim kurulu üyeleri mahalle muhtarları ile buluşmaya başladı.

Esentepe, Yeşiltepe, Sütlüce Mahallesi muhtarlığını ziyaret ederek mahalle sakinleri de görüşen Köse ve yönetim kurulu üyeleri, Mahallelerdeki sorunların ne olduğu, Saadet Partisi olarak yaşanan sorunların çözümünde ne gibi katkıların olabileceği ve mahallelerle ilgili projelerini paylaştılar.

 Saadet Partisi Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Köse, muhtarların çalışmalarından dolayı kutlayarak, “Buraya sizleri dinlemeye geldik. Maalesef buraları kenar mahalle olarak görülüyor. Bu nedenle yapılacak hizmetler de eşit davranılmıyor. Misalen Hamamyolu Caddesi’ne bir defada milyonlar harcanırken, Bu mahallere bu rakamları birkaç yılda ancak görebiliyor. Eğer yapılan işlerde ‘hak’ kavramını esas almak yerine, başka değerler esas alınırsa o çalışmadan zulüm doğar. Toplum mutsuz ve huzursuz olur. Biz sizleri dinleyerek sorunlarınızı kamuoyuna ulaştırma noktasında daha etkili oluruz. Bu sayede hizmet getirilirken hakka riayet edilir. Adalet ve refah böyle sağlanır. Tıpkı 1994 ve sonrasında Milli görüş Belediyeciliklerinde olduğu gibi”  şeklinde konuştu.

Esentepe Mahallesi Muhtarı İsmet Yıldız,  Sütlüce Mahalle Muhtarı Mehmet Dipçin, Meryem Kuş Açıkgöz, SP yöneticilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, mahalle sorunlarını dile getirdiler. SP yöneticileri muhtarlara Necmettin Erbakan’ın ‘Davam’ adlı kitabını hediye ettiler.

Editör: TE Bilişim