Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, ilçe programları kapsamında Mahmudiye Kaymazyayla ve Sivrihisar Kaymaz’ı ziyaret etti.

İlk olarak Kaymazyayla’da vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü daha sonra Kaymaz’da kahvehane ve pazar ziyaretleri gerçekleştirdi.

Vatandaşlarla sohbet eden Süllü, “Hem seçim sonrası ilçelerimizi ziyaret ediyoruz, hem de Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yönetim anlayışı ile daha fazla ilçemizi tanıştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kırsalda vatandaşlarımızın en büyük sorunu ekonomik kriz ve yanlış tarım politikaları. Gübre, mazot fiyatları, ithal tarım ürünleri çiftçimizin belini büken başlıca konular. Ayrıca plansız üretim sonucu ürünler çiftçimizin elinde kalmakta ya da çiftçileri komisyonculara teslim etmekte. Birçok çiftçi bu nedenle toprağını satmak zorunda kalıyor. Büyükşehir Belediyemiz kırsalda çiftçilerimize destek olurken, ilçe belediyelerimiz de kırsalda modern tarım ve üretim konusunda ciddi çalışmalar yapıyor. Biz de Meclis’te her fırsatta çiftçilerimizin sorunlarını dile getiriyor, konu ile ilgili çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İlçe ziyaretlerimize bu doğrultuda devam edeceğiz ve daha fazla vatandaşımızla fikir alışverişi gerçekleştireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim