Saadet Partisi Eskişehir İnönü Belediye Başkan adayı Zeliha Yeşil Çuhadaroğlu, Milli Görüş Belediyecilik anlayışı ile Eskişehir’i buluşmasını temin etmek ve ilçenin hak ettiği hizmetleri bir kadın olarak ulaştırmak için yola çıktığını söyledi.

Yeni Zelanda’ki saldırıyı kınayıp, yaşamlarını yitiren din kardeşlere, teröristlerce şehit edilen askerlere rahmet dileyen Çuhadaroğlu, önemli projelerle çıktığını belirterek, “Tarım ve hayvancılık izim için çok önemli. Seracılık, çiçekçilik ve fidan yetiştiriciliğini öncelikle destekleyerek, ilçemizin ürünlerinin değerinde satabilmesi için bir merkez oluşturacağız. Özellikle yoğurt, kaymak, süt ve süt ürünleri ilçemiz adına marka haline gelmesi için çalışmaları hızlı bir şekilde yapacağız” dedi.

Kadınlara yönelik yapılan vaadlerde ve işlerde bir tutarlılık olmadığını ifade eden SP Eskişehir İnönü Belediye Başkan adayı Zeliha Yeşil Çuhadaroğlu şunları söyledi:

“İlçemizin kadınlarının el ve beceri ile ürettikleri ürünleri, kuracağımız kooperatiflerle ilimiz ve ülke geneline tanıtıp, pazarlayacağız. İlçemizin tersine göç alabilmesi için gençlerimize ayrı önem vererek onlara yönelik spor tesisleri, gençlik merkezleri ve yeni iş sahaları açılmamsını temin edeceğiz.

Ülkemizde, rüzgar ve güneş enerjisinin kıymeti çok bilinmiyor. Biz göreve geldiğimizde ilçemizdeki bu potansiyelin en şekilde kullanılması için teşviklerde bulunacağız. Milli Görüş belediyecilik anlayışı gereği İnönü’yü, İnönülerle yöneteceğiz. Bu sebeple sizleri bize destek olmaya ve İnönü’müze sahip çıkmaya davet ediyor, desteklerinizi bekliyoruz. Ülkemizin, şehrimizin ve ilçemizin sorunları çok. Ancak bu sorunların çaresi var. Çare Saadet Partisi’dir.”

Editör: TE Bilişim