Haber: Gökhan Koçal 

AK Parti Odunpazarı İlçe Genişletilmiş Danışma Toplantısı yapıldı. Toplantıda yerel seçimlere dikkat çekilerek parti olarak hedeflerinin Odunpazarı Belediyesi ve tüm belediyeleri kazanmak olduğu aktarıldı.

AK Parti Odunpazarı İlçe Genişletilmiş Danışma Toplantısı Saffron Otel’de gerçekleşti. Danışma toplantısına AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, İl Başkan Vekili Murat Özcan, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Çakır Eserkaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Acartürk, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olan Ahmet Namık Akdoğan, Nurettin Kaba ve çok sayıda partili katıldı. ,

ODUNPAZARI'NI GERİ ALACAĞIZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından danışma toplantısının açılış konuşmasını yapan Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan hedeflerinin belediyeyi almak olduğunu aktararak, “Teşkilat olarak her zaman seçime hazırız. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimin tarihi ne olursa olsun Odunpazarı’nı geri alacağız” dedi.

ODUNPAZARI’NDA BİRİNCİ OLDUK

AK Parti İl Başkan Vekili Murat Özcan, 24 Haziran seçimlerinde Eskişehir’de tüm ilçelerde birinci parti olduklarını aktararak,“24 Haziran genel seçimlerinde 14 ilçenin hepsinde birinci olduk. Ama herkesin gözü Odunpazarı’ndaydı. Odunpazarı’nda birinci olamaz dediler, ancak olduk. Odunpazarı 4 yıldır bunu bekliyordu. Odunpazarı’nda da birinci olduk ya çok çekindiler, çok endişe ettiler” diye konuştu. Özcan 24 Haziran’da oluşan ittifak ruhunun yerel seçimlerde de yaşanacağını aktardı.

14 İLÇEMİZİ ALACAĞIZ

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay 24 Haziran gecesinde Eskişehir’in tarih yazdığını belirtti. Günay, 2019 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde büyükşehir belediyesi ve 14 ilçe belediyeyi kazanmak istediklerini söyleyerek, “AK Parti olarak yeni bir hedefe kitlendik. Şimdi hedefimiz yerel seçimler. İnşallah biz hem büyükşehir belediyesi hem e 14 ilçemizi alacağız” diye konuştu.

ODUNPAZARI BUNLARI HAK ETMİYOR

Eskişehir Marşı ile kürsüye gelen AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, “24 Haziran seçimlerinden önce dedik ki Eskişehir’de 7 milletvekilliği var biz 7 milletvekili çıkaracakmış gibi hep birlikte ekip olarak çalışacağız. Çalıştık 4 vekil çıkardık. Orası bizden sorulmaz. Bizden sorulacak olan 7 vekil çıkaracak gibi çalıştık mı çalışmadık mı?” dedi.‘Odunpazarı’na belediye lazım’ Avcı,  “Odunpazarı’na bir belediye lazım. Odunpazarı bunda çok daha fazlasını, çok daha güzelini hak ediyor. Odunpazarı bu manzaraları hak etmiyor. Bu Hamamyolunu’nu hak etmiyor. Odunpazarı’nda böyle hoyratlıklar, böyle plansızlıklar hak edilmiyor. Odunpazarı halkı, esnafı, Hamamyolu esnafı bunları hak etmiyor. Bunları tane tane anlatalım. Odunpazarı’nın çok büyük potansiyeli var ama bugüne kadar maalesef bir belediye olmadığı için bugüne kadar bunlar ihmal edildi. Potansiyel değerlendirilmedi. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde bunlar birer birer çözülecek” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim