Merkez Parti Eskişehir Şubesi İl Başkan Yardımcısı Bahadır Han Aygün 17- 25 Aralık operasyonlarıyla ilgili basın açıklaması düzenledi.

 İl Başkan Yardımcısı Aygün parti binasında yaptığı açıklamada, 17-25 aralık operasyonuna adı karışan bakanlarla ilgili, “Bu operasyonun kumpas olduğunun söylenmesi ve örtbas edilmek istenmesi kabul edilebilir değildir” dedi.

 

Yeni stad yapım çalışmalarına da değinen Aygün “Eskişehir yeni stadının yapımına başlanması ile birlikte eski stad alanının ne şekilde kullanılacağı günlerdir tartışma konusu olmuştu. Mimarlar odasınca yüze yakın proje çizilmiş, bu projeler kabul görmemiş, Eskişehir valiliği kendi projesinin çizilmesi konusunda ısrarcı olmuştur. Merkez Parti Eskişehir İl Başkanlığı olarak yaptığımız inceleme ve araştırmalarda mevcut projenin ranta yönelik bir proje olduğu ve Eskişehir’e hiçbir kazanımı olmayacağı görülmüştür” şeklinde konuştu. Aygün, Konu ile ilgili Merkez Parti İl Başkanlığı bünyesinde, ekip oluşturularak çalışmalara başlandığını, söz konusu projenin ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.

 

Editör: TE Bilişim