AK Parti Genel Merkez tarafından dış ilçelerden sorumlu olarak görevlendirilen Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay tarafından ilçeler ziyaret edilerek istişare toplantıları yapılıyor. Mihalgazi, Sarıcakaya, Sivrihisar ve Günyüzü ilçeleri ile başlayan istişare toplantılarında hem teşkilat hem ilçe ile ilgili konular gündeme alınıyor. İlçe Başkanı, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları ve yürütme kurulları ile bir araya gelerek yapılan toplantılara İl Yönetiminden İl Başkan Yardımcıları ve ilgili ilçenin İlçe Koordinatörü de eşlik ediyor. İlçenin her anlamda daha iyi şartlara sahip olması ve ilçeye ilişkin sorunlar masaya yatırılıyor. Dış ilçelerden sorumlu olan Günay ise bu toplantıları sürekli hale getirerek çözümler üzerinden ilerlemeyi planlıyor.

Yerelde iletişim, yerelde ortak akıl ile çözüm

Günay, yaptığı konuşmada, “İlçelerimizin sorunlarını yerinde değerlendirmek, elimizden geldiğince çözüm üretmek için bu toplantılara başladık. Periyodik olarak bu toplantılar devam edecek. İlçelerimizi en iyi tanıyan ve sürekli sahada olanlar teşkilatlarımız. İlçe başkanlarımız ile bu süreci yöneteceğiz, Belediye başkanlarımız ile sürekli iletişim halinde olacağız. Daha sonraki aşamalarda ilçe paydaşları ile de toplantılar yapılacak, vatandaşlarımız ile buluşacağız. Zaten yaptığımız çalışmaları artık belli bir yol haritası be hedef kapsamında yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yerelde yönetim, yerelde hizmet

Günay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Önümüzde 2019 Belediye seçimleri var. Teşkilatlarımızın partimizin omurgası olduğunu bilerek onlarla birlikte bu süreci yöneteceğiz. O yüzden istişare toplantılarına hemen başlayarak ve ilçe başkanlarımızı bu sürece dahil ederek yol almamız çok önemli. Aynı zaman da AK Parti Genel Merkezden gelen seçime yönelik çalışmalar ile ilgili bilgiler verilerek teşkilatları güncel tutarken, seçim odaklı bilgilendirme yaparak partimizin politikalarını aktarmaktayız. AK Parti olarak üye sayımız 11 milyona yaklaştı. Birçok küçük Avrupa ülkesinden daha fazla nüfus kitlesine sahibiz, bu çerçeveden bakıldığında dinamik, çalışan ve üreten partimiz her geçen gün teşkilatları ile büyümeye ve milletimize hizmet sunmaya devam edecek.”

Editör: TE Bilişim