Liberal Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Önder Artan, sözde demokratikleşmek adı altında yaşanan, ülkemiz bölünmez bütünlüğüne ve milli değerlerimize yapılan saldırıları endişeyle izlediklerin söyledi.

“Kolluk güçleri sözde demokratikleşme adına yapılan bu hareketlerde, daha önce de demokratik haklarını kullanan kişilere yaklaştığı gibi yaklaşmamış, elinde bayrak taşıyan çocuklara yaptığı

müdahalelerin yarısını bu bölücülere karşı yapmamış, adeta bu ortama zemin hazırlamışlardır” diyen LPD İl Başkanı Artan, Türk Bayrağı’na yapılan son saldırının tüm yurttaşları sınama noktası getirdiğini ifade etti.

 Liberaller olarak, bu güne kadar her türlü koşulda ve her türlü şartta, kayıtsız olarak demokratik hakların ve bireysel özgürlüklerin arkasında olduklarını belirten LDP İl Başkanı Artan şunları söyledi:

“Fakat sözde özgürlük veya özerlik uğruna son günlerde fütursuzca yapılan bu hareketler, özgürlüklerle uzaktan yakından alakası olmadığı gibi tamamen kişileri başka taraflara çekmeye yöneliktir. Unutulmasın ki, yüce Türk Milletinin onuru ve değerleri her türlü makam ve mevkii üstündedir. Bu değerleri kişisel menfaatleri uğruna harcamaya çalışanlar gün gelir bedellerini en ağır şekilde öderler. Bu bağlamda, tüm yurttaşlarımızı her türlü tahriğe karşı sağ duyulu olmaya, ulusal değerlerimizin yitirilmesine zemin hazırlayan ve göz yuman tüm yetkilileri istifaya davet ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim