• DOLAR 32,27 %0.08
  • EURO 35,14 %0.14
  • ALTIN 2.506,26 %0.22
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 66.662 %-0.51
  • ETHERIUM 3.085 %-1.29
16°
1 hafta önce Eğitim

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve Mikro Veri Araştırma Merkezi Tanıtımı etkinliği ESOGÜ Prof. Dr. Suat Mirza salonunda gerçekleştirildi.

1 hafta önce Spor

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) kapsamında düzenlenen Ünilig 3X3 Basketbol Müsabakalarında başarı gösteren Anadolu Üniversitesi Basketbol takımı, finallere katılmaya hak kazandı.

1 hafta önce Yaşam

Tepebaşı Belediyesi merkezlerinde eğitim alan özel bireylerin el emeği ile ürettiği eserler, “Farklı Benzerlikler” adlı sergi ile beğeniye sunuldu.

1 hafta önce Asayiş

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 7 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 hafta önce Alış-Veriş/İş dünyası
1 hafta önce Alış-Veriş/İş dünyası
1 hafta önce Gündem

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Odunpazarı Bölgesi mahalle muhtarlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

1 hafta önce Gündem

Eskişehir Atayurt Okulları 3. sınıf öğrencileri “Müzede Öğreniyorum” etkinliği adı altında ETOMÜZE’ye konuk olarak, müzecilik ve kültür varlığı kavramını, Türkiye’nin somut olan ve olmayan kültür mirası listesini interaktif etkinliklerle ve oyunlarla öğrendi.

1 hafta önce Eğitim

Eğitim Sendikaları dün bir ögrencisi tarafından katledilen öğretmen İbrahim Oktugan için basın açıklaması düzenledi.

1 hafta önce Kültür sanat

TÜRKAV’ın bu haftaki konuğu; Türkçe Öğretmeni Ahmet Gürbüz’dü. Gün Sazak Salonu’nda gerçekleşen söyleşide; “Türkçenin sadeleşme tarihi” anlatıldı.