İş yerlerinde personellerin iş kıyafetlerini giymesi gerekir. Böyle durumlarda soyunma dolaplarına ihtiyaç duyarlar. İş yerlerine gelirken giydikleri kıyafeti çıkartıp işe uygun kıyafetlerle değiştirilmesi gerekir. Çıkardıkları temiz elbiselerini temiz ve güvenli bir yerde saklamaları gerekmektedir. Bunun için soyunma dolabına ihtiyaç duyarlar. Soyunma dolapları birden fazla sektörde kullanılabilir. Bu sektörler dışında okullarda , askeriyelerde ve spor salonları gibi yerlerde kullanılır. Eski zamanlarda ahşaptan yapılan bu dolaplar sağlamlık ve güven problemi yaratıyordu.

Engin Metal Çelik Eşya firması soyunma dolabı , dosya dolabı ve malzeme dolabında yenilikleri getiren firma olmuştur. Firmaların personel sayılarına göre soyunma dolaplarını tercih edebilirler. Tek Kapılı , İki Kapılı , Üç Kapılı , Dört Kapılı ve Altı Kapılı olmak üzere 5 farklı modeli bulunan soyunma dolaplarını tercih edebilirsiniz. Asma kilit sistemi ve Ereğli sacından üretilen bu dolaplar dışarıdan alınacak darbelere karşı dayanıklıdır. Belli sıcaklığa kadar da dayanıklıdır. Kilitli soyunma dolabı satın almadan önce ilk olarak ihtiyacınızı belirlemeniz gerekmektedir. Güncel soyunma dolabı fiyatları için yandaki linke tıklayınız. Örneğin kısıtlı bir alanınız mevcutsa çift katlı 6'lı ve 8'li soyunma dolapları gibi modeller sizin için uygun olabilir. İş güvenliğine uygun olarak üretilen bu çelik dolaplar son derece dayanıklıdır. Bunun sebebi ise elbette demir malzemeden imal edilmiş olmasıdır. Yangına karşı dayanıklıdır. Fiyatı da son derece makuldür. Giyinme dolabı en çok 6'lı modül olarak tercih edilmektedir. Fakat ihtiyaca göre 3'lü ve 2'li modül tarzı uzun tam boy kapaklı personel dolabı da yoğun olarak tercih edilir.

Atölyeler , yurtlar , fabrikalar , konser salonları ve daha fazla sektörde kullanılan bu dolaplar demirbaş olarak geçmektedir. Bu demirbaşları uzun yıllar sağlam bir şekilde kullanabilirsiniz. Soyunma dolaplarında isimlik , havalandırma panjuru ve asma kilit sistemi mevcuttur. Kıyafetleriniz ve değerli eşyalarınızı güvenli ve temiz bir ortamda saklama fırsatınız olur. Fabrika ve kalıphanelerde masa üzerinde çalışma imkanı yaratan çalışma tezgahı modelleri bulunur. Çekmeceli kilitli panjurlu elektrikçi çalışma tezgahları son derece dayanıklıdır. Kutu profilden üretilir ve kaynaklıdır. Sağlam olması nedeniyle çok uzun ömürlüdür. Dolaplı, kapaklı atölye tezgahları elektrik prizi ve aydınlatmalı olabilir.

Soyunma dolaplarından sonra firmalar en çok dosya dolabına ihtiyaç duymaktadırlar. Bu dolaplara evraklarını ve dosyalarını düzenle koymak ya da ağır malzemeleri saklamak için kullanırlar. Dosya dolaplarının rafları en fazla 45 – 50 kg kadar ağırlık taşımaktadır. Genellikle dosyaların kaybolmaması ve düzen sağlanması için kullanılır. Avukatlık bürosu , ofisler , sitelerin ardiyeleri ve temizlik şirketleri gibi birçok kullanım alanı mevcuttur. Bu dolapların raflarını manuel olarak ayarlanır. Gömme kilit sistemi olan bu dolaplar üç taraftan kilitlenir ve üst düzey koruma sağlar. Dışarıdan alınacak darbe veya yangına karşı dayanıklıdır. Günümüz koşullarında evden çalışma ortamı yaygınlaştığı için ev dizaynına da uygun olan bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Kilitli çelik dolap modelleri kullanım tipine göre birbirinden farklı görüntüye sahiptir. Çok gözlü kilitli metal dolap olabildiği gibi tek gözlü uzun kapaklı çelik dolaplarda mevcuttur. Teknolojik gelişmeler ve çeliğin her alanda kullanılmasının artmasıyla metal dolaplar da birbirinden farklılaşmaya başlamıştır. Daha detaylı bilgi almak için Engin Metal Çelik Eşya ’yı arayabilir ya da mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim