Selkaspor Kulüp Genel Sekreteri Yasin Becer takımımızın Cumartesi günü saat 14:00’da Porsuk Spor Salonu’nda Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

“AVRUPA YOLUNDA İLERLİYORUZ”

Basın açıklaması yapan Yasin Becer Avrupa yolunda emin adamlarla ilerledikleri söyledi. “Avrupa Eskişehir’e gelecek” sloganı ile Süper ligde yola çıkan Beton Adamlar geride kalan 8 hafta sonunda 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı. 11 puanla ilk 3 içinde yer alan Selka Eskişehir Hentbol Spor Kulübü  geçtiğimiz hafta da zorlu Adıyaman deplasmanında rakibini yenerek önemli bir galibiyet almıştı.

“HEDEFTEN ŞAŞMA YOK”

Cumartesi günü oynanacak zorlu maçta taraftardan destek isteyen Selkaspor genel sekreteri Yasin Becer, “Geçtiğimiz sezon 1. Ligde gösterdiğimiz başarıyı bu sezon süper ligde de sürdürüyoruz. Sezon başı Avrupa hedefi ile çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimizden kesinlikle kopma yok. Son maçımızda ligin güçlü takımı Adıyaman’ı deplasmanda rahat yendik. Bu hafta da Cumartesi günü Porsuk spor salonunda Antalyaspor’u konuk edeceğiz. Her geçen gün takımımıza desteğini artıran taraftarımızı saat 14.00’de oynanacak olan maçımıza bekliyoruz. Bazı taraftarlarımıza da sürpriz hediyeler vereceğiz. İnşallah taraftarımızın da desteği ile kazanarak  Avrupa hedefinde bir engeli daha aşmak istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim