Ligde 28 puanla 3. Sıradaki yerini koruyan Beton Adamlar, Süper Lig’in 23. Haftasında sahasında Aziziye Belediyesi Termal Sporu ağırlayacak. Avrupa hedefiyle sezona başlayan ve ligin bitimine 3 hafta kala bu iddiasını sürdüren Selkaspor ile 11 puanla ligin 11. Sırasında bulunan ve düşme hattından kurtulmak isteyen Erzurum ekibi arasında yine kıyasıya bir mücadele yaşanacak.

1 Nisan Pazar günü saat 13:00’da Porsuk Spor Salonu’nda oynanacak mücadele öncesi Mavi beyazlı ekip ise son çalışmalarını bugün yapılan antrenman ile tamamladı. Başantrenör Haydar Eryılmaz gözetiminde yapılan antrenmanda oyuncular pas çalışmalarının yanı sıra teknik ve taktik çalıştılar.

Diğer yandan yapılan son antrenman öncesinde taraftarlar takımı ziyaret ederek, başarı dileklerini ilettiler ve tatlı ikramında bulundular.

Antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan Haydar Eryılmaz, ligdeki sıralarını korumak adına en önemli maçlarına çıktıklarını ifade ederek, tüm sporseverleri Porsuk Spor Salonu’na takımı destekleri için beklediklerini belirtti.

 

Editör: TE Bilişim