Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, haftalardır galip gelemeyen takıma tepki gösterdi. Tuzla maçının son şansları olduğunun altını çizen Diri, "Yönetim kurullarının takım başarısız olunca hoca değiştirmesi kadar doğal bir şey yok. Ancak bizde sıkıntı oyuncular çok kötü ve alternatif yok.. Birileri Fuat hocaya salladı, sonra hadi Coşkun kötü, sonra Mustafa kötü şimdi İlhan!! arkadaşlar bu takımda sıkıntı oyuncularda.. Tamam hocalarda yanlışlar vardır ama eldeki malzemeye bakın.

Transfer açık olsa hangi hoca bunlarla oynar? Hadi yetenek belli ama bir kaç tanesi hariç mücadele yok. Ulan bugün bir çocuk doğsa 3 senede yürümeyi konuşmayı öğrenir ama sahadaki adamlar pas atmayı öğrenememiş. Gelişmeyi geçtik Her geçen gün daha da kötüye gidenler var.

insan biraz utanır, biraz arlanır. Hadi giydiğin şanlı formadan ve taraftardan utanmıyorsun da İNSAN olan Yediği yemekten içtiği sudan aldığı paradan (az veya çok) hak etmediği ilgiden utanır. Kimse sizden şampiyonluk beklemiyor ama bu kadar kötü oynamaya da hakkınız yok.

Olur da bir şeyler değişir transfer açılırsa geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi transfer yapmadan geçilmemeli borç var bilmem ne demeden en az 15 tane oyuncu alıp biraz da kiralamalı. Bu işin başka yolu yok. Hoca, yönetim veya şehir değil! sorun yeteneksiz oyuncular.. Bir kaçı hariç

Salı günü Tuzla maçı var. O maçta da bu kadar kötü bir oyun oynayan olursa bunları tuzlayıp tarihe gömelim. 1-5-10 değil 25 maç olmuş. Gerçekten formayı geç, ekmek su hatta selam bile vermemek gerekir. Düne kadar tesislerde su yemek vs yok diye ağlayıp kötü oyunlarına bahane bulanlar, bugün en güzel otellerde kalıyor, deplasmana uçakla gidiyor tesislerde bolluk var ama karakter yok işte insan utanır biraz çaba gösterir. Bu oyunculara kadar katlanmaya gerek yok. Hem kulüp için mücadele edenlere hemde hala umudu olan taraftara yazık.."

Editör: TE Bilişim