Eskişehirspor Taraftarlar birliği Başkanı Murat Diri son gelişmeleri değerlendirdi. Diri, "Basketi boykot hentbolu boykot Eti'yi boykot güzel sözler ancak sanal taraftar olmaktan öteye geçmek lazım artık.
Zamanında Sarar'ı da böyle küstürdüler. 
Herkes üzgün kırgın öfkeli gergin patlamaya hazır bomba gibi..
Ama şunu unutmayın. Bugün kongre de 1 hafta daha ertelenmesi için önerge verildi. Son bir umut olması için..
Bu saatten sonra yapılacak olan boykot değil. Bizzat bu isimlerin arkasında olduğumuzu göstermemiz onları daha da cesaretlendirmek ve arkalarında olduğumuzu gösterme zamanı..

Basketi boykot gibi saçmalıklara son verin. Aksine daha da kenetlenmemiz gereken bir dönemdeyiz. Mevcut şartlarda aday kimse yok. Adı geçenleri de küstürmeyin. Zaten kimsesiz kalmışız. Bir de kendi ipimizi kesmeyelim.

Tekrar ediyorum. Bu süreç çok sıkıntılı bir süreç. Telafisi olmayan bir süreç. 7den 70e kimseyi küstürmeyin. Son şansımızı da yitirmeyelim..

ERKAN ZENGİN  KONUSU

Erkan Zengin hiç bir yere başvurmadı. Kendinize gelin. Kulübümüz zaten kapanmak üzere. Sırf bir an evvel kulüp kapansın, kaos ortamı olsun diye uğraşanların hain emellerine hizmet etmeyin..
Kendimize gelelim. Bizler en kısa zamanda daha sağlıklı bilgilendirme yapacağız. Dağılmış param parça olmuş bir camiayı daha da bölen sayfalar paylaşımlarına dikkat etsin. Bu camia klavyeleriniz ile yönetilecek kadar bitmedi. Tekrar ediyorum. Çok kötü durumdayız. Bu kötü gidişatı daha da hızlandırmak için uğraşanlara fırsat vermeyin. İstemeden de olsa böyle yazan çizen arkadaşlar sakin olsun. En kısa zaman da bir eylem planı açıklayacağız..

Editör: TE Bilişim