Eskişehir Basket’in genç oyuncusu Mehmet Fırat Alemdaroğlu yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Alemdaroğlu, “Geçtiğimiz sezon süre aldığım maçlarda katkı sunmaya çalıştım. Bu sezon daha fazla forma şansı bulup katkı sağlamak istiyorum” dedi.

Siyah Kırmızılı ekipte geçtiğimiz sezon ligde 10 karşılaşmada forma giyebilen 20 yaşındaki genç oyuncu 3,7 sayı ortalamasıyla oynadı. Pota altında pivot olarak görev yapan Mehmet Fırat Alemdaroğlu, Eskişehir Basket formasıyla şampiyonluk sevinci yaşadı. Süper Lig’e çıktıktan sonra takımdan birçok oyuncu ile yollarını ayıran Eskişehir Basket, Mehmet Fırat Alemdaroğlu’nu bir yıl daha kadroda tuttu.

Renk katacağız

Takımda kaldığı için mutlu olduğunu söyleyen Mehmet Fırat Alemdaroğlu bu sezon daha fazla forma şansı bulmak istiyor. Genç oyuncu yaptığı açıklamada, “Süper Lig’de forma giymekten dolayı oldukça mutluyum. Geçtiğimiz sezon süre aldığım maçlarda elimden gelenin fazlasını yaptım. Bu sezon daha fazla forma şansı bulup daha fazla katkı sağlamak istiyorum. Süper Lig’e renk katacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim