Haber: Varol Alkılıçgil

DSİ Bentspor Küçük ve Yıldız Kız voleybol takımları dün Ankara Şentepe Anadolu Lisesi Ada Gençlik Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. DSİ 3.Bölge Müdürü Murat Gül’ün de izlediği müsabakada Ada Gençlik Spor Kulübü başkanı Erkan Cilvez kendisine plaket takdim etti. Bölge Müdürü Gül ise konuk ekibe Bentspor’un flamasını hediye etti.

 

Keyifli Maçlar Oynandı

Voleybol branşında kulüpler sezon hazırlıklarını özel maçlarla takviye etmeye devam ediyorlar. Dün DSİ Spor salonunda Ankara’dan özel konuklar vardı. DSİ Bentspor’un Küçük ve Yıldız Kız takımları Ankara Şentepe Anadolu Lisesi Ada Gençlik Spor Kulübü voleybol takımlarıyla karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen müsabakalarda her iki takımda eksiklerini görme fırsatını yakaladılar.

 

Salonda ağır misafirler vardı

Karşılaşmaları DSİ 3.Bölge Müdür Murat Gül, Müdür Yardımcısı Ali Kazancı, Personel Şube Müdürü Ayşe Öztürk, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Esen ve Voleybol Şube sorumlusu Burcu Çavdar da yakından takip etti. Kendilerini en iyi şekilde ağırlayan DSİ ailesine teşekkür eden Ada Gençlik Spor Kulübü başkanı Erkan Cilvez, DSİ 3.Bölge Müdürü Murat Gül’e plaket verdi. Gül ise konuk ekibe DSİ Bentspor flaması hediye ederek, yeni sezonda tüm kulüplere başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim