EASKF Başkanı Sadri Atam ve Genel Sekreter Ömer Türedi, İlimiz Bal Ligi  takımları Anadolu Üniversitesi, Yunusemre ve Sağlık Spor kulübü temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. EASKF Binasında yapılan toplantıda, TASKK ve Amatör Kurul olarak Ankarada yapılan  BAL Ligiyle ilgili  toplantıdan bilgiler veren EASKF Başkanı Sadri Atam; 

"Şartlar uygun olursa BAL Ligi Nisan ayı ortasında başlayacaktır. 4 takımlı, 5 takımlı ve  6 takımlı gruplar şeklinde oynanacak müsabakalar sonucunda gurup da son sırayı alan takım küme düşecek,  gruplarını lider bitiren takım ise play off oynamaya hak kazanacaktır. 

9 grup merkezinde 5 ve 6 lı takımlar play off mücadelesi verecek, bu gurubuda lider tiren takımlar 3. lige yükselecektir.

Oynanması muhtemel BAL Liginin kesin başlama tarihi ve statüsüyle ilgili geniş çaplı açıklama TFF tarafından önümüzdeki günlerde yapılacaktır.

Temennimiz 3. Lige  yükselen bu 9  takımdan bir tanesinin bizim takımımız olması. Bu konuda şehir olarak hepimiz üzerimize düşeni yapmamız gerekmektedir" dedi.

Editör: TE Bilişim