Eskişehirspor Olağan Mali Genel Kurulu Anadolu Üniversitesi kongre merkezinde başladı.  Genel Kurulda katılımın azlığı dikkat çekti. Kongreye Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sinema oyuncusu Engin Öztürk gibi iki önemli isim  katıldı.

 Eskişehirspor’un  3 milyon 543 milyon alacağı var.

Toplam borç 153 milyon 173 bin TL olarak açıklandı.

Üyelik aidatının 1000 TL’den 500 TL’ye indirilmesine dair önerge gündeme alındı. Oylama sonrası üye aidatı 500 TL’ye indirildi.  Başkan Halil Ünal, “1547 üyemiz var. Bu önerge için teşekkür ediyorum. Buradan çıkış yolu bir üst ligdedir. Bu ligin güç birliğine ihtiyacı var.Öğleden sonra bir yönetim kurulu ile çıkacağız. Ancak aday varsa buyursun. Sinerji ile takımı şampiyon yaparız. Herkesin desteğine ihtiyacımız var.

Mesut Hoşcan: Kurumsallaşma ile ilgili bir şeyler yaptık. Önerilerim olacak. Evime, işyerime, her şeyime haciz geldi. Bana baskı yapıldı ancak tekrar girmek istemiyorum. Kongre tarihlerinde bayramlara denk geliyor. Herkesin içinde olacağı, güven duyacağı bir yönetim olması lazım.

Ali Eldem: Dört ay öncesi unutulmuş. Zor bir yönetim oluşturulmuştu. Halil Ünal’a teşekkür ediyorum. 20 milyon TL’yi bu kulübe kazandıracak başka babayiğit yoktu, Kazım Kurt ile Ahmet Ataç Başkanlarımın  desteği de çok oldu. Dündar Ünlü de hükümet kanadını yürüttü.  Kendilerine teşekkür ediyorum.

Konuşmalardan sonra bütçe onaylandı

Editör: TE Bilişim