ÖZEL HABER

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, ligin ilk haftasında karşılaşacağı Keçiörengücü maçının hazırlıklarını tamamladı.

Eskişehirspor, Pazartesi günü Eskişehir Yeni Stadyum’da saat 20.00'de Keçiörengücü’nü ağırlayacak. Fuat Çapa’nın öğrencileri Keçiörengücü maçı hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, yön değiştirme ve sprint koşular ile son buldu. Eksi 6 puan ile lige başlayacak olan Eskişehirspor, ligin ilk haftasını galibiyetle kapatmak istiyor. Sissoko dışında tüm futbolcuların ve teknik heyetin lisansları çıktı. 

Diğer yandan siyah-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Bedirhan Altunbaş’ın ise tedavisine devam edildi. 

Diğer taraftan öğlen üzeri toplanan yönetim Pazartesi günün planlamasını yaptı. Stadyunda ki eksikler, prim gibi konular masaya yatırıldı. Forma reklamı için hiç bir firma ile anlaşmayan Eskişehirspor yönetimi her yıl takımın yanında bulunan ETİ'nin logosunun bulunduğu formalar ile sahaya çıkacak. Bu jest bir anlamda ETİ'ye teşekkür niteliğini taşırken bir vefa örneği de olacak. 

Editör: TE Bilişim