İstikbal Gazetesi’nin haberine göre  şehir dışında olan başkan Halil Ünal bugün Eskişehir’de olacağı ve akşam saatlerinde de tesislerde yönetim kurulu ile toplantı yaparak genel kurul konusunda karar alacağı öğrenildi. Eskişehirspor’da gözler bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısına çevrildi. Kulüp lisansını alan Eskişehirspor’da yönetim devre arası transferini açmak için şimdiden çalışmalara başladı. 60 civarında dosya ile uğrayan yönetim kurulu şehirden de beklenen desteği bulamadı.

ÜNAL BEKLENİYOR
Başkan Halil Ünal önceki gün gazetemize yaptığı açıklama da yönetim kurulu ile en kısa zamanda toplantı yaparak genel kurul kararı almaya düşündüklerini açıklamıştı. Dün de şehir dışında olan başkan Halil Ünal bugün Eskişehir’de olacağı ve akşam saatlerinde de tesislerde yönetim kurulu ile toplantı yapacağı öğrenildi.

KESİN KARAR VERILECEK
Bugünkü toplantıda başkan Halil Ünal’ın yönetim kurulu üyelerine son gelişmeler ile ilgili bilgi verip genel kurula gidilip gidilmeme konusunda oylama yapacağı öğrenildi. Birçok yönetim kurulunun da destek gelmediği için kongreye sıcak baktığı sızan haberler arasında. Yönetim kurulu genel kurul kararı alırsa Çarşamba günü tesislerde basın toplantısı yapacak.

Editör: TE Bilişim