Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı , Nefer Tribünü lideri Murat Diri, Eskişehirspor’da hayati bir sürece girildiğini belirterek transferin açılması halinde tüm şehrin topyekün mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Diri, sosyal medya sayfasından tüm siyasilere, belediye başkanlarına, iş adamlarına ve taraftarlara seslenerek şunları dile getirdi:

“Eskişehirspor hayati bir sürece giriyor. Bu süreçte en önemli olay transfer tahtasının açılması olur. Eğer ki açılırsa; tüm şehir topyekün mücadele etmek gerekir. İş adamlarımız, Seçilmişlerimiz ve belediyelerimiz bu sürece destek vermeli.

Öncelikle bizlere bu güzel stadyumun kazandırılmasında ve geçtiğimiz senelerde Es-Es’imize olan desteklerinden dolayı sayın Nabi AVCI, Odunpazarı Belediyesi bilboardlarını Es-Es’imize veren ve her maçına gelen sayın Kazım KURT, Aynı şekilde Tepebaşı belediyesi sayın Ahmet ATAÇ,

Sayın Dündar Ünlü Zorlu süreçlerde elini taşın altına koymaktan çekinmedi ve büyük destek sağladı. Az çok demeden Birşeyler yaptılar. Bazı gönüldaşlarımız sitem veya isyan etse de siyasi veya bürokratik destek olmayınca bu işler böyle yürümüyor. Siyasi destek şart..

Bu süreçte Büyükşehir Belediyemizde özellikle bu sene gereken desteği verir ve diğer destek veren bu büyüklerimiz desteğine devam ederse; Es-Es’imiz süper Lige çıkacak hatta Avrupa’yı bile zorlarız. Bu işler zor değil. Sadece Eskişehir birlik beraberlik sağlanmalı..

Büyükşehir belediyemiz taraftar bazında bize az-çok destek oluyor. Yapılacak etkinliklerde bizlere destek veriyor. İnkar edemeyiz. Ancak Es-Es’imiz içinde bu süreçte biraz daha imkanlar zorlanmalı. Turizm merkezi olan şehrimizi Es-Es’imizle beraber Avrupa sahnesine çıkarabiliriz.

O yüzden bazı arkadaşlarımız siyasi destek olmasın vs gibi değişik güzellemeler yapmaya devam ediyor. Ancak kendi siyasi görüşümüze ters olan siyasilerin desteğine karşı olmamız da abesle iştigaldir. Kendimizden biri yapınca alkışlıyorsak başkasını da yermemek gerekir.

Es-Es’imiz için bir çakıl taşı dahi faydası olan herkese teşekkür etmeyi bilmeli buna göre davranmalıyız. Eskişehirspor’un bekası için transfer tahtasını açıp Es-Es’imize yakışır hoca ve oyuncularla anlaşıp akabinde tüm şehir topyekün mücadele etmeliyiz.”

Editör: TE Bilişim