Eskişehirspor ikinci kongresi 29 Kasım saat 17.30'da Anadolu Üniversitesi'nde yapılacak.Henüz bir başkanın çıkmaması üzerine taraftar son dakikaya kadar mücadelesini sürdürüyor. Taraftar grupları eski başkanlardan Nebi Hatipoğlu ile görüştü. Yapılan görüşmeden sonra çıkan sonuç açıklandı. Hatipoğlu'nun Özeçoğlu'na destek verme sözü verdiği öğrenildi. Yapılan açıklama şöyle; "Sonucu belli olmayan bir kongre sürecimiz var.Buradaki belirsizlikleri orataya çıkarabilmek ve şehrin önde gelenlerini harekete geçirebilmek adına tribün temsilcileri olarak NEBİ HATİPOĞLU başkana ziyarete gittik..

Bu süreçte kendisinden başkanlıkla ilgili görüşlerini sorduk. Sayın HATİPOĞLU başkanlığı şuan için düşünmediğini bizlere söyledi .Mevcut başkanımız SİNAN ÖZEÇOĞLUN ‘UN başkanlığa devam etmesi gerektiğini belirtti..

Bizlerde bu süreçte Başkanımızın ve mevcut yönetimimizin yalnız kaldığını ve destek gelmediğini ifade ettik..Herkesin taşın altına elini sokmasını gerektiğini söyledik..

NEBİ BAŞKANDA, -24 PUANA SÖZ KONUSU OLAN 4 FUTBOLCUNUN (Bienvenu,Kulac,Sissokko,Toko) ÖDEMELERİNİ,SİNAN BAŞKAN VE MEVCUT YÖNETİMİN DEVAMI HALİNDE ÜSTLENECEĞİNİN SÖZÜNÜ VEREREK ŞEHİRDE İLK KIVILCIM ATEŞİNİ BEN YAKAYIM DEDİ..

Bundan sonra biz ESKİŞEHİRSPOR taraftarları olarak şehrin diğer ileri gelenlerinin bu hareketin arkasından destek vermelerini bekliyoruz..

Editör: TE Bilişim