Eskişehirspor kendi tesislerinde bir araya gelerek 24 futbolcu ile yeni sezona merhaba dedi.  Kırmızı şimşeklerde sözleşme yenilemeyen Erdal Akdari,  Mevlüt, Erkem, Feyzi, Alperen, Kıvanç ile ameliyat olan Selman çalışmalara katılmadı.

Teknik kadroda ise şu isimler yer aldı; sportif direktör yardımcısı Alican Döşer, Yardımcı Antrenör Cem Karaca, Hürriyet Gücer, Kaleci Antrenörü Serkan Topkaya, Atletik Performans Antrenörü Murat Karaoğlan, maç performans antrenörü ve analist İrem Özdemir.

Antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, tüm kente destek çağrısında bulundu.

Açıklamaları videodan izleyebilirsiniz

Eskişehirspor'un ilk antrenmanına şu furbolcular katıldı;

Melih Ağa, Ebrar Yiğit Aydın, Alp Köseer, Sezgin Coşkun, Bedirhan Altunbaş, Metehan Altunbaş, Furgan Polat, Berkay Tanır, Onur Bayramoğlu, Muhammet Yahya Akbulut,İbrahim Halil Öner, Hasan Ulaş Uygur, Mehmet Özcan, Furkan Balaban, Talha Erdoğan, Buğra Çağlıyan, Doğukan Ünal, Bilal Ceylan, Bedirhan Akçay, Emir Omurtak, Sezgin Çolpan, Yiğit Utku Gök, Sunday Alimi ve Hamed Sholoja yer aldı.

Editör: TE Bilişim