ESGAZETE ÖZEL HABER

Eski Milletvekili ve Spor bakanı Bahattin Şeker www.esgazete.com'a konuştu. Bir gazetede çıkan Eskişehirspor'a talip haberi üzerine telefon ile görüştüğümüz Şeker, Eskişehirspor yönetimine talip olmadığını belirtti. Sağlık sorunlarının da buna müsade etmediğini belirten Şeker, "Odunpzarı Modern Müze açılışında İstanbullu dostlarımız vardı. Güzel bir açılış oldu. Açılışta Eskişehirspor'u sordular. Şaka olarak başkan olmamı istediler. Bu konu oradan çıkmış olabilir. Ben aday değilim. Sağlık durumunda müsait değil. Şeref duyarım, ama şuan yapabileceğim bir şey değil. Eskişehirspor'u da çok severim. İnşallah kurtulur. Ben her zaman Eskişehirspor'a destek oldum. Loca da alıyordum.Maddi manevi desteklerim oluyordu.

Türkiye'nin önde gelen iş adamları o açılıştaydı. Eskişehirspor Türkiye'de spor kenti olarak görünüyor. Herkes Eskişehirspor'u konuşuyor. Herkes de bu duruma üzülüyor. Her zaman canı gönülden Eskişehirspor'a desteğim devam edecek. Hepimiz şu duruma üzülüyoruz. Umarım arkadaşlar başarır.

Bütün Eskişehir birlik olmalı. Gördüğüm kadarıyla herkes bir taraftan çekiştiriyor. Bu da Eskişehirspor'a zarar veriyor"dedi.

Haber: Mustafa Yıldırım

Editör: TE Bilişim