Eskişehir Ormanspor iç  transferde geçen sezon kaledeki mükemmel performansıyla göz dolduran genç kaleci Sefa Kocabayır ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde Başkanımız Recep Temel “Genç ve yetenekli kardeşimiz Sefa ile anlaştığımız için mutluyuz.Geçen sezon kalede mükemmel işlere imza attı bu sezonda bizi mahçup etmeyecektir.Kendisine sağlıklı ve  başarılı bir sezon diliyorum.”şeklinde konuştu.

İmza töreninde hazır bulunan yardımcı antrenörümüz Tolunay Akalın “Sefa geçen sezon yakaladığı şansı çok iyi değerlendirdi,çalışma disiplinini bozmadan abileri ile birlikte mükemmel bir iş çıkardı.Bizim güvenimizi boşa çıkarmadı ve en büyük temennimiz önümüzdeki sezonda kendisinden bu ivmeyi kaybetmeden gelişimini devam ettirmesi olacaktır.Kendisine sakatlık olmadan başarılı bir sezon diliyorum.”şeklinde konuştu.

            Sefa Kocabayır imza sonrası “Geçen sezon önemli bir şans yakaladım,bu imkanı bana tanıyan herkese teşekkür ederim.Takım olarak hedeflerimiz var,bende buna en iyi şekilde katkıda bulunmak istiyorum.Herkese sakatlık olmadan güzel bir sezon diliyorum.”şeklinde konuştu.

Sefa Kocabayır  2004  Eskişehir   doğumlu olup, hentbole Sami Sipahi Ortaokulu’nda başladı.Daha sonra Eskişehir Gençlik Hizmetleri Spor Kulübünde yer aldı.Geçen sezon Eskişehir Ormanspor kadrosunda 16 yaşında olmasına rağmen  süre aldığı maçlarda kendine güvenen sakin tavrıyla,yaptığı mükemmel kurtarışlarla kendinden söz ettiren Sefa  2021-2022 sezonunda Eskişehir Ormanspor kadrosunda görev alacak.

Editör: TE Bilişim