Eskişehirspor Taraftarları Birliği Başkanı ve Nefer Tribünü lideri Murat Diri, Olaylı Göztepe-Eskişehir maçı sonrası gözaltına alınan Eskişehirspor ve Göztepe taraftarlarının yakında yakınlarına kavuşacaklarına inandıklarını söyledi.

Taraftardan sorumlu Eskişehirspor Asbaşkanı Murat Yıldız, Kulüp Avukatı Yusuf Ünal ve Eskod Başkanı Umut Cumalı ile birlikte Antalya KOM şubeye ve Antalya Adalet Sarayında soruşturma savcısı ile giderek görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Diri düşünce ve gözlemlerini şöyle dile getirdi:

“ Taraftardan Sorumlu Asbaşkanımız Murat Yıldız Kulüp Avukatımız Yusuf Ünal ve Eskod Başkanı Umut Cumalı ile birlikte Gözaltına alınan taraftarımız için Antalya KOM şubeye ve Antalya Adalet Sarayında soruşturma savcısı ile giderek görüşmeler gerçekleştirdik. Gözaltındaki taraftarımızın tamamının ifadelerinin alınmasının ardından taraftarımızla ilgili karar verileceği söyleniyor. Gözaltındaki taraftarımızın aileleri ve yakınları ile ilgileniyor her türlü ihtiyaçlarını kulüp başkanımız SİNAN ÖZEÇOĞLU nun desteğiyle karşılanmaktadır.
Ayrıca buradaki taraftarlarımızın aileleri ve yakınlarıyla yakından ilgilenen her türlü ihtiyaçlarını karşılayan ve bir dakika yalnız bırakmayan ARS MÜHENDİSLİK Arif RAMAZANOĞLU'na onun nezdinde Mesut SimsekBabaya ve Mehmet Şimşek abimize ilgilerinden alakalarından dolayı çok bahsettiler. Kendilerine çok teşekkür ettiler. Bizleri çok memnun ettiler. Dünden beri kendilerini yalnız bırakmayan İstikbal gazetesi köşe yazarı avukat Mustafa Topkaya ve Hüseyin Büdüş abilerimize de ayrıca teşekkür ederiz.
Ve en önemlisi Göztepe Camiasının burada bir arada olarak Eskişehirde gelen ailelere çok iyi davranarak çok yakın ilişkilerde bulunduklarını kendi gözlerimizle gördük. Bir daha gösterdi ki 15 yaşındaki bebelerin internet üzerinde ne kadar saçma sapan yazılar yazsa da bu tür büyük camialar her daim kendisine yakışanı yapmaktadır. Tüm Göztepe camiasına da bu süreçte teşekkür ediyoruz.

İnşallah hayırlı bir şekilde en kısa zamanda sonuçlanacak ve Göztepeli ve bizim Arkadaşlarımız yakınlarına kavuşacaktır."

Editör: TE Bilişim