Türkiye MuayThai Federasyonu 2021 yılı faaliyet programında yer alan minik-yıldızlar MuayThai Türkiye Şampiyonası 18-22 Ağustos 2021 tarihinde Ankara’nın Polatlı ilçesinde yapılacak.

Turnuva hakkında bilgi veren Mohaç Spor Kulübü MuayThai antrenörü Osman Baki Uçarer ilimizi temsilen kulüplerinden 7 sporcu ile turnuvaya katılacaklarını söyledi.

Uşarer, “Uzun süren pandemi süreci boyunca iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sporcularımgüç,dayanıklılık,sürat yönünden en üst seviyelere ulaştılar.Teknik taktik anlamında da belli bir seviye yakaladılar.

Turnuvanın Ankara ilimizin Polatlı ilçesinde olması bizim için büyük bir avantaj.Hakkari’den,Kars’tan,Edirne’den gelecek sporculara nazaran yol yorgunluğumuz ve iklim değişikliğimiz olmayacak.Bu durumu lehimize en iyi şekilde değerlendireceğiz”dedi.

Turnuvaya katılacak olan yıldız sporcumuz Ceren SARIKAYA ‘’Osman hocamız bizi en iyi şekilde hazırladı.Bende ilimize madalya ile döneceğimizin sözünü veriyorum’’dedi.

Sözlerine devam eden UÇARER ; “Bu zorlu hazırlık süreci boyunca sporcularımıza destek veren Kiraz Medikal Yönetim Kurulu Başkanı sayın Gökhan Ünver’e, Eskişehir MuayThai Spor Kulübü tesisler sorumlusu İsmail UÇARER’e,Alp Otomotiv işletme sahibi Halil ACARTÜRK’e ve Mohaç Spor Kulübü Başkanımız Ömer POLAT’a teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim