Kadına Şiddetin arttığı son dönemlerde Eskişehir'de Kickbokscular farkındalık yaratmak için kadınlar birlikte kadına şiddete hayır diyerek birlikte savunma sanatlarını öğreniyor.

Erkeklerinde bu konuda kadınlara şiddetin engellenmesini gerekli yasaların biran önce çıkarılmasını istiyor. Bu konuda Massfit Fıght Akademide Kickboks antrenörü olan Mehmet Ömürlü kadına şiddetin son verilmesini belirterek, “Severek aldığı bir kadını insan nasıl olurda şiddet uygular onu öldürür hala anlamış değiliz. İnsan sevdiğini hiç öldürür mü? Şiddet uygular mı? Bu nasıl bir insanlık, bu yüzden bayanlara bir çağrı yaparak sizi severek alan bir insan size şiddet uyguluyorsa sizde kendinizi savunmasını öğrenin, öğrenin ki; yaptığı yanına kâr kalmasın bu gün yasalar maalesef yetersiz, kadınlar öldürülüyor” dedi.

Kadına yönelik şiddetin ve cinayetlerin toplumu daha çok yaraladığını kaydeden Ömürlü, Biz Massfit fıght akademi ailesi olarak tüm kadınlara destek olduklarını ve ‘Kadına şiddette son ver’, dediklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim