05-08 Nisan 2018 tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan 3. Uluslararası Türkiye Açık  Kickboks şampiyonasına katılacak olan Ömer Ömürlü Antalya yolcusu.

Geçen yıl light contacta 3. olan Ömürlü, bu yıl ki hedefi şampiyon olarak dönmek. Başarılı sporcu bu sene 51 kg da low kick de dövüşecek. Hedefinin birinci olarak Eskişehir'e dönmek olduğunu belirten başarılı sporcu Ömer Ömürlü, “ 27 Haziran da Elazığ da yapılacak olan Türkiye kick boks şampiyonasında da birinci olarak dönmek buradan Milli takıma girmeyi Milli sporcu olarak da Avrupa ve Dünya şampiyonasına katılmak istiyorum” dedi.

Bunun için antrenmanlarını aksatmayıp gece gündüz çalıştığını belirten Ömürlü, “Hem de güce dayalı kondisyon ağırlıklı antrenmanlarımı yapıyorum çok fazla çalışıyorum. Geçen yıl 47 de light contac da dövüştüm bu yıl ise low kickde dövüşeceğim için kimin çıkacağını bilmiyorum bu yüzden antrenmanlarımı en üst düzeyde yaparak rakiplerimi hafife almıyorum işimi şansa değil çok çalışarak başarılı olamaya odaklı çalışma yapıyorum. Bunu da Eskişehir'in en başarılı ve en iyi antrenörü olan Erdinç Aygün hocamla yapıyorum bu benim şansımı da üç kat arttırıyor çünkü her yıl gittiğimiz şampiyonalar da başarılı olmadan dönmüyoruz. Bu yüzden Erdinç Aygün hocamın emeklerini boşa çıkarmayacağız. Hedef şampiyonluk zirve Milli sporcu olup Avrupa ve Dünya şampiyonluğu​” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim