AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, 17 Şubat Cumartesi günü yapılacak İl Kongresi öncesinde esgazete’nin canlı yayın konuğu oldu.

Ünlü canlı yayında yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Ünlü’nün çarpıcı açıklamalarının satır başları ise şöyle:

“-Belediyeler çakıldı, afet riskli alanların dönüşümü projesinde belediyelerin bakanlıktan izin alamama nedeni; 8 mahallede vatandaşların 3’te 2 çoğunluğunun onayının sağlanamamış olmasıdır, vatandaş ile uzlaşamadılar. Belediyelerin kentsel dönüşüm ile ilgili yaptıkları; film, resim ve maket dışında somut bir şey yok.

-Eskişehir turizm kenti olamaz, bununla ekonomik kalkınma sağlayamaz, ekonominin büyümesi için yüksek teknolojinin ön plana çıkması gerekli.

-En çok yatırım alan il Eskişehir ancak belediyeler hükümetin yatırımlarını sabote etti.

-Şehir sorunlarını biliyoruz, her mahalle için projemiz planımız hazır,

-Eskişehir’i tramvay ile ilmek ilmek donatacağız. İnsanlar üst üste yolculuk yapmayacak, rahat ulaşım sağlayacağız. Bütün mahalleler tramvaya kavuşacak.

-İmar sorunu çözülecek, insanlar rahat evlerde oturacak, zulümden kurtulacak, bu belediyeler kentsel dönüşümü yapamaz 20 yıldır akılları neredeydi? Onlar için artık eğlence bitti, deniz tükendi…

-Onların termik santral söylemleri rahmani değil, şeytanidir! Bunu siyasi argüman olarak kullanıyorlar.

-Tarım arazisini bu kadar çok düşünüyor olsalardı, 1/25 binlik planda birçok tarım arazisinin tarım vasfı özelliğini neden kaldırdılar.”

Ünlü son olarak tüm Eskişehirlileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 17 Şubat Cumartesi günü Diş Hastanesi arkasındaki Yenikent Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek İl Kongresi’ne davet etti.

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü’nün açıklamalarının ayrıntılarını videodan izleyebilirsiniz…

Editör: TE Bilişim