Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve Neferler Tribün lideri Murat Diri, Futbol federasyonu tarafından silinen 3 puanla ile ilgili açıklama yaparak silinen puanın Eskişehirspor'dan silinmediğini söyledi.

Diri'nin açıklaması şöyle:

"-3 puan Eskişehirspor'umuzdan değil;

bu eksi, Milletvekili diye seçtiklerimiz ama milletinin derdini unutanlara, Şehre hizmet için seçtiğimiz ama şehir halkının en büyük sorununu görmezden gelen Belediyelerimize, Kasalarında Eskişehir esnafının milyonları bulunan ama Eskişehirspor söz konusu olunca sus pus olan Ticaret odasına, Hayatında Eskişehirspor a delikli kuruşu nasip olmayan, kasasındaki o kadar parayla Eskişehir'de bir dikili ağacı olmayan Sanayi odasına,  Binlerce üyesi bulunan ama 100 tane kombine bile alamayan Esnaf odalarına,  Eskişehirsporumuzun bu günleri yaşanmasının baş sorumluları olan Mesut'a ve Halil'e, Ve iş adamıyım diye gezen ama adamlıktan nasibini almamış iş dünyasındakilere gelmiştir.

Ancak unutmayın; eğer yüreğinizin bir köşesinde azıcıkta olsa Eskişehirspor sevgisi varsa, Önümüzde bir çok seçim var. Çok yakında Ticaret odası-Sanayi odası daha sonra belediyeler, sonra milletvekili  seçimleri..

Bu şehirde Eskişehirsporluyum diye övünen geçinen veya ESKİŞEHİRSPORLU olan kim varsa, sandığa gittiğinde bu günleri unutursa kalbi kurusun..

Futbolcu kardeşlerimizde artık Sinan başkanın iyi niyetini kullanmasın. Geçmiş yönetimler gibi parasını ödeyeceğiz diye oyalamadı. Geldi ödedi. O da gidip borcu ödeyip sizlere yalan söyleyebilirdi. Ancak yapmadı. Sizler de haftalardır. Çok kötü performans sergileyerek 5 haftadır kaç tane 3 puandan ettiniz bizleri. Artık toparlanıp silkelenin ve sizler de kendinize gelin..

Eğer bir şeyler yapmak için ayağa kalkmazsanız yarın çok geç olacak.."

Editör: TE Bilişim