Ankara’da yapılan gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 68 kilogramda Sarar Spor oyuncusu Sılanur Gencer Türkiye şampiyonu oldu.

Sılanur Gencer yaptığı açıklamada çok çalıştığını çok mücadele ettiğini ve bundan dolayı da başarılı olduğunu belirtirek  başta kulüp ve antrenörlerine teşekkür etti. Antrenörler Ömer Polat ve Mehmet Avcı bu şampiyonluğun tesadüf olmadığını çok çalıştıklarını ve şampiyon çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Sarar Spor Kulüp Başkanı Alaattin Çoban ise yaptığı açıklamada, “2020 yılının sporcumuza, antrenörlerimize ve kulübümüze uğurlu geldiğini inşallah bundan sonra daha büyük şampiyonluklar bekliyoruz. Sporcumuzu ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Sarar ailesi olarak sosyal projelerimizden biri olan bu tür faaliyetlerimiz ve desteklerimiz her zaman olacaktır” diye konuştu.

Şampiyon olan Sılanur Gencer 2-5 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacak olan uluslararası Türkiş Open turnuvasına ülkemiz adına yarışacak. 20 Mart 2020 tarihinde İsveç de yapılacak olan WTF Bakanlık Kupasına katılmaya hak kazanarak Milli Takıma davet edildi.

Editör: TE Bilişim