Eskişehirspor taraftarı 28.01.2013 tarihinde oynanan Eskişehirspor Orduspor maçı öncesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan operasyonun ardından açtığı pankart ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz destek vermişti.

O gün yapılan haberde; " Sabah saatlerinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan operasyonun ardından, Eskişehirspor-Orduspor karşılaşmasının ilk dakikalarında taraftarlar, açtıkları pankartla Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e moral verdi.

Ediz Bahtiyaroğlu Açık Tribünü'nde bir grup taraftar, ‘adı yılmaz, kendi yılmaz bizi kimse yıldıramaz’ yazılı pankart açarak Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e moral verdi. Şeref tribününde oturan Büyükerşen, pankartı görmesinin ardından ayağa kalkarak tribünleri selamladı. Daha sonra Büyükerşen, taraftarlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı."denilmişti.

Bu günlerde zor günler geçiren Eskişehirspor taraftarı "Şimdi sıra hocada" diyerek destek istedi.

 Eskişehirspor'un bu yıl düşmesi durumunda bir daha toparlanmasının imkansız olduğunu söyleyen taraftar devre arasında transfer tahtasının açılması için Büyükerşen'den yardım bekliyor.  

Editör: TE Bilişim