Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve Nefer Tribünü gurubu lideri Murat Diri,  bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek  bu proje ile tribündeki taraftarın maçı daha net ve çıkarsız okuduğu oyuna müdahale edebileceğini söyledi.

Facebook sayfasında Megafan videosunu paylaşarak konuyla ilgili açıklama yapan Diri şunları söyledi:

“En basit örneğiyle geçtiğimiz PlayOff mücadelesinde Göztepe maçında Ofoedu çıkıp Meye girsin kim derdi? Hiç kimse istemezdi. Şüphesiz herkes Akaminko derdi.

İşte bunu daha net duyurabilmek için bu uygulamayı hayata geçirdik ve yayılıp herkesin bunu kullanarak taraftarın sesine kulak vermesini sağlamamız lazım.

Bizler endüstriyelleşen bu futbol düzeninde sesimizi daha çok duyurabilmek için kafa kafaya verip böyle bir uygulamanın hayata geçmesini sağladık. Eğer bu proje büyük kitlelere ulaşırsa artık Şike olayları veya Art niyetli topçu hoca vs. Kolay kolay hareket edemeyecek. Bu uygulamayı herkesin indirmesini ve bu akşam oynayacağımız İstanbulspor maçında oy kullanarak Facebook'ta ve Twitter da paylaşmalarını rica ediyorum. Bu paylaşımları yapan arkadaşlar arasından çekiliş yapıp imzalı forma, imzalı forma, kombine vb Taraftarlar için hediyelerimiz olacaktır.

Bu uygulama bütün takım taraftarları için yapılmıştır. Herkes bu uygulamayı indirdiğinde görecektir ki oyuna müdahale ettikçe futbol daha güzelleşecek. Bunu rengi ne olursa olsun tüm arma sevdalısı Arkadaşlarımız ile hayata geçireceğiz. İndirin, kullanın ve tüm çevremize kullandıralım. Bu uygulama daha da her geçen gün kendini yenilecek ve taraftarın sesine artık kimse kulak tıkayamayacak..

Şimdiden tüm arma sevdalılarına hayırlı sezonlar diliyorum.

Mümkün değil ama herkes sezonu inşallah istediği yerde bitirir ve emeklerinin karşılığını alır.

Yaşasın şehrine ihanet etmeye tribün çocukları

uygulamaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz 

http://www.megafan.club/

                             

Editör: TE Bilişim