Eskişehirspor Başkanlığı için ismi geçen Erdoğan Tekgöz, Esgazete’ye konuştu. Tekgöz, “Sohbetlerde bile anmadık.  Başkanlık için bir düşüncemiz yok” dedi.

HABER: GÖKHAN KOÇAL

Eskişehirspor Başkanlığı için ismi geçen eski yönetici ve işadamı Erdoğan Tekgöz,  Esgazete’ye konuştu. Tekgöz başkan olma gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade ederek,  “Sohbetlerde bile anmadık.  Başkanlık için bir düşüncemiz yok.  Eskişehirspor’a başka türlü desteğimiz olacaksa olur ama yönetimde yer almak ya da başkanlıkla ilgili düşüncemiz olmadı,  olamaz da. Şuan ki mevcut şartlarım ve düzenimle kulübe ayıracak zamanımız yok. İş yoğunluğumuzdan dolayı faydalı olmayız.  Her şeyi doğru zamanda yapmak lazım.  8-9 yıldır yöneticilik yaptım 2. ligden, Süper Lig'e kadar takımı getirdik.  Süper Lig'de kısa süreli de olsa Halil Başkan yönetiminde  bulundum.  Ondan sonrada Eskişehirspor’a hizmet ettik. Etmeye de devam ediyoruz” dedi.

ŞUAN MÜMKÜN DEĞİL

Eskişehirspor'un bu süreçte kaynak bulmasının zor olduğunu ifade eden  Tekgöz ,  “Kulübün en önemli sorunu maddi sorun. Maddi sorununu çözerse kulüp ayakta kalır ve çok güzel işlere imza atar.  Maddi sorun bu dönemde çok çözülebilecek gibi durmuyor.  Şehirden destek olmadığı sürece sadece Eskişehirspor taraftarının ya da birkaç işadamının çözebileceği sıkıntı değil. Çünkü yumak daha da çok büyüdü.  Balonun havası inerse şişirebilirsin ama patlarsa şişiremezsin, durum biraz böyle gibi.  Borç çok büyüdü. Ciddi anlamda kaynak bulunması lazım.  Şuanki ekonomik ortamda bunun çok mümkün olacağını sanmıyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim