Tepebaşı Akademi Spor Kulübünün kuruluşundan beri başarılara imza atan şampiyon sporculardan; Ayça ve Bade Fidanoğlu, Elifnaz Köseoğlu, Selen Canlı, Ceyda Bayur'u Fenerbahçe ve Enka Spor Kulüpleri istedi.

Tepebaşı Akademi Kurucu Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, sporcuların gelecekleri için lisanslarını bedelsiz olarak Enka Spor Kulübüne teslim ettiklerini söyledi.

2018 Yılı Mart Ayında  Atletizm faaliyetlerine başlayan Tepebaşı Akademi Spor Kulübü kısa sürede Bölgesel ve Ulusal çapta birçok başarı elde etti.

İlk olarak Kütahya’da yapılan Büyük Zafer Koşusunda Ferdi 1.2.ve 3.lükler ,Kulüplerarası Bölgesel Kros Ligi Kızlar Kategorisi Bölge Şampiyonluğu,Erkekler Kategorisi Bölge 3.lüğü, 10 Kasımda Ankara’da yapılan yaklaşık 740 sporcunun katıldığı Büyük Atatürk Koşusunda Yıldız Kızlar Kategorisi Türkiye Şampiyonluğu ve 22-23 Ocak tarihlerinde İstanbul’da yapılan 14 yaşaltı Atletizm Türkiye Salon Şampiyonasında 6 Altın 3 Gümüş ve 3 Bronz madalya kazanarak Eskişehir’i  temsil ettiler.

Bu başarılarından dolayı Fenerbahçe ve Enka Spor Kulübünün ilgisini çektiler. Sporculardan Ayça Fidanoğlu,Bade Fidanoğlu,Elifnaz Köseoğlu ,Selen Canlı ve Ceyda Bayur Enka Spor Kulübüne transfer oldular.

Tepebaşı Akademi Kurucu Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca  konuyla ilgili şunları söyledi: “Sporcularımızın milli çapta başarılı olması ve şehrimizi daha iyi temsil edebilmesi için sporcularımızı bedelsiz olarak Enka Spor Kulübüne transfer ettik.Aynı şekilde gençlerimizi spora yönlendirerek yeni şampiyonlar çıkarmak için çabamız sürecektir.”

Antrenörler ve sporcular verdikleri desteklerden dolayı kulüp yönetimine ve Tepebaşı Akademi Kurucu Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca’ya teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim