Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören maç öncesi ESTV’ye açıklamalarda bulundu. Transfer tahtasını açmak için son 15 dosyanın kaldığını kaydeden Akgören önümüz hafta müjdeyi verebileceklerini kaydetti. Akgören, “Uzun süre kazanamamak bizi derinden üzüyor. Bunun için çareler üretmeye çalışıyoruz. İmkansızı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Zoru başarmak üzereyiz. Az bir iş kaldı. Para ile halledemiyoruz. 10-15 milyon TL paraya ihtiyaç var ama o da biz de yok. Biz de hatırla gönülle, arkadaşlıklarla çözmeye çalışıyoruz. Yaklaşık 84 dosyamız var. Bunun büyük çoğunluğunu çözdük. Yaklaşık 15 tane dosya kaldı. 10 dosya TFF, 5’de FİFA’da dosya kaldı.

  Bunları da çözersek camiamıza bir müjde vereceğiz.  Süremiz azaldı. Açtığımız anda yeterli transfer yapabilecekmiyiz bilmiyorum. Eskişehirspor için en iyisini yapmaya çalışacağız.

Kötü bir takımımız yok. 4-5 nokta transfer ile iyi işler yapabiliriz. İkinci yarı kümede kalmanın zor olduğunu biliyoruz. İmkansızı başarabileceğimizi düşünüyorum. Umutlarımı hiç yitirmedim. İnşallah başaracağız.

Taraftarımızın da artık topa girmesini bekliyorum. Onlar da topa girince Eskişehirspor üzerindeki ölü toprağı atacaktır.

Bilal’i 4 kulüp istedi. Son aşamada Beşiktaş çok yaklaştı. Aramızdaki sorunu çözebileceğimize inanıyorum. Bu dar boğazdan çıkmak için alt yapıdan futbolcu yetiştirip satmamız gerekiyor.

Beşiktaş’a transferi gerçekleşse de transferi açarsak ikinci yarı bizde kalacak.”

Editör: TE Bilişim