Eskişehirspor haftasonu deplasmanda karşışacakları Grandmedical Manisaspor maçı hazırlarını yapmış olduğu antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik direktörü Yücel İldiz, çarşamba günü kazaya uğradıklarını ifade ederek, “Gerçekten çok iyi bir seriyi yakalaşmıştık. Kendi sahamızda beklemediğimiz bir kazaya uğradık. İstediğimiz oyunu oynayamadığımız bir maç oldu. İyi bir hakeme karşı kötü günümüzde yakalandık. Bunu kabul etmek lazım. Birçok maçta yapabileceğimiz hataların hepsini tek bir maçta yaptık.Madem bu hataları yaptık, hepsi bu maça sığsın. Başka maçlara yaymayalım. Takım oyunu oynamaya başladık. Maça iyi başlamıştık. Beklemediğimiz hatalar ve goller oldu.Kötü bir günümüzdeydik. Mücadele açısında niyet iyiydi ama bu hataları yapmamak gerekirdi. Verilen kararların kırılma anları vardı ama ben bunları hiçbir zaman mazeret olarak görmem. Biz kendi hatalarımıza bakarız. Takım olarak bir daha bu hataları yapacağımızı düşünmüyorum” dedi.

HİÇBİR ŞEKİLDE BIRAKMIŞ DEĞİLİZ

Grandmedical Manisaspor  maçına kazanmak için çıkacaklarını aktaran İldiz, “Bu grupta her müsabaka çok zor. Bana göre ligin en zor müsabakalarından birine gideceğiz. Manisaspor son maçında 90+6’da gol yedi. Çok iyi mücadele eden genç bir takım. Hiçbir şekilde vazgeçmiş, bırakmış değil. Bizim maçta da kendi sahalarında kazanmak isteyeceklerdir. Ancak bizim de kaybetmeye tahammülümüz yok. Her maçtan puanlar çıkarmak zorundayız. Bu sezon sonuna kadar gidecek” diye konuştu.

LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ

Tecrübeli hoca ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini ifade ederek, “Eskişehirspor’un hangi durumunda geldiğimiz ve nereye gitmek istediğimizi biliyoruz. Oyuncularımız da bunun bilinci içerisinde. Ama tabi ki belli bir kadromuz var. Sezon sonuna hiçbir şeyden vazgeçmeden mücadelemiz devam edecek. Eskişehirspor’a yakışır şekilde mücadele edip, yakışır şekilde bitireceğiz. Bu sezon saha içinde ve saha dışında çok zorlu bir sezon. Ama bir bütünlük sağlandı. İnşallah bu bütünlüğü sonuna kadar sürdürürüz. Araya böyle kazalar girebiliyor” şeklinde konuştu.

KAYBEDİNCE UMUTLAR YIKILIYOR

Gemiyi sağlıklı şekilde kıyıya yanaştırmalıyız diyen İldiz, “Futbolda birkaç kez üst üste kazandığınız zaman inanılmaz umutlanılıp, birkaç maç kaybedilince umutlar yıkılıyor. Eskişehirspor camiasının içinden herkes kulübün ne durumda olduğunu biliyor. Nereden nereye gitmek istediğimizi en az bizim kadar biliyor.Günlük neticelere göre hedef koymuyoruz. Eskişehirspor’un kısa, orta ve uzun vadede hedefleri var. Bunları gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kaybedince de kazanınca da ben aynı Yücel hocayım, bu kadro aynı kadro. Bu dönemi akılcı sağlıklı şekilde atlatmalıyız, ayaklarımız yere basarak ilerlemeliyiz. Gemiyi sağlıklı şekilde kıyıya yanaştırmalıyız” dedi.

 HAKEMLERLE İLGİLİ HİÇ KONUŞMADIM

Hakem hatalarına ilişkin soruya ise İldiz, “Meslek hayatım boyunca bugüne kadar hiç hakemlerle ilgili konuşmadım. Hakem hataları oluyor, bu maçta da oldu, Elazığ maçında da oldu. Önemli olan kasıtlı olmaması. Bu maçta kötü bir günümüzde, iyi bir hakeme yakalandık. Ama hakem arkadaşımız da iyi değildi. Çok önemli kırılma anları vardı. Müsabakayı izleyen herkes görmüştür. Bunlar zaman zaman oluyor. Ama mazeretlere değil kendi hatalarımıza bakmalıyız” şeklinde yanıt verdi.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Editör: TE Bilişim