Tombow dual brush çok sevilen kalem markalarından biridir. Birbirinden farklı renk ve çeşitler de bulunmaktadır. Bir çok öğrenci öğretmen tarafından kullanılmaktadır. Ayrıca bir çok iş yerinde ofiste eğitim kurumlarında da bu kalem çeşitleri kullanılmaktadır. Su bazlı bir mürekkebe sahiptir uç çeşitleri farklılık gösterebilir.

Kimisinde kalın uç tasarımları yapılmışken kimilerinden ince uç tasarımları yapılmıştır. Sizlerde ihtiyacınıza göre bu ürünleri satın alarak kullanabilirsiniz. Özellikle sınavlara hazırlanırken önemli bilgilerin altını çizmek ve önemli olan noktaları not almak renkli çizimler yapmak için kullanabilirsiniz. Kitaplarda önemli gördüğünüz yerlerin altını çizerek bu alanlara dikkat çekebilirsiniz.

Tombow Dual Brush Kalem Çeşitleri

Tombow dual brush kalem çeşitleri uç kalınlıklarına göre ve renk çeşitlerine göre farklılık gösterir. Sizler de ihtiyacınıza göre bu kalem çeşitlerinden satın alarak güven ile kullanabilirsiniz. Birçok farklı renk seçeneği olan ve oldukça canlı renklere sahip su bazlı bir üründür. Sizlerde bu ürünleri https://www.guvensanat.com/tombow-brush-pen sitesi üzerinden satın alarak kullanabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM