Topcu; "Şehrimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı sn Adil Karaismailoğlu şehrimizde devam eden projelerinin yerinde kontrolünü yaparak bir dizi program gerçekleştirdi. Sayın Bakanımıza şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Eskişehir Alpu yolu, yaklaşık 42 km uzunluğunda olan Eskişehir Sarıcakaya yolu ve 26 km uzunluğunda olan Eskişehir Mihalgazi yol inşaatlarının 2023 yılı içerisinde bitirilmesi planlanmaktadır. Böylelikle ilçelerimize ve köylerimize giderken kaybolan hayatların önüne geçilirken aynı zamanda saat ve yakıt yönünden tasarruf etmiş olunacak ilçelerimizin kalkınmasına fayda sağlayacaktır. Sayın Bakanımız Eskişehir Seyitgazi yolu ile ilgili müjdeyi de yakın zamanda verecektir.

Şehrimiz hükümetin yapmış olduğu yatırımlarla hızla büyümektedir. Bununla birlikte şehrimizin büyümesi ve gelişmesi önünde bir set gibi duran Büyükşehir Belediyesi bulunmaktadır. Yunus Emre Hastanesinin yan yollarını yapması gereken Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yunus Emre Hastanesinin yan yollarını yapmadığı için yan yolların yapımını Karayolları yaparak tamamlamıştır. Şehrimize hizmet etmesi gereken Büyükşehir Belediyesi ne yazık ki tam bir tabela ve billboard belediyesi olmuştur. Hemen her yağış sonrası alt yapı olmadığı için kapanan ve işlemez duruma gelen trafik ile ilgili Büyükşehir Belediyesinin acilen bir çalışma başlatarak altyapı ve ulaşım problemlerini çözmesi gerekmektedir. Artık trafik şehrimizde katlanılamaz bir hal almıştır. Çevre yolunun trafiğinin bu kadar fazla olmasının sebebi Büyükşehir Belediyesinin yeni bir cadde, yada yan yol yapmayışıdır.

23 yıllık belediye başkanlığı döneminde sayın Büyükerşen’in bir tane bile açtığı cadde maalesef yoktur. Sayın Belediye Başkanının artık Belediyeye sade su zammı için gitmemesi, şehrin trafik problemlerine de kafa yorması gerekmektedir. Halkımız 2024 yerel seçimlerinde bir tane cadde bile açamayan ve trafik problemini çözemeyen Büyükşehir Belediye başkanına sandıkta gerekli cevabı vereceğine inanıyorum."

Editör: Mustafa YILDIRIM