Eskişehirspor Başkan Yardımcısı  Fatih Baturaygil www.esgazete.com'a konuştu. Transfer tahtasının açılıp açılmayacağının bu hafta belli olacağını kaydeden Baturaygil FİFA dosyalarının kendilerini çok zorladığının altını çizdi.

Daha önce açılan transfer tahtası  döneminde FİFA dosyalarının olmadığını kaydeden Baturaygil, "Şuanda cezası kesinleşmiş 9 dosya var. Yaz döneminde bu sayı 15-16'ya çıkabilir. Türk futbolcular ve hocalardan sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. İmzalar toplanmaya başladı. Türk futbolcular ve hocalar paralarını sırasıyla federasyondan almaya başladı. Eskişehirspor küme düşerse bu ödemeler sekteye uğrar. Bunun bilincindeler. Yabancı futbolcular için 2.5 milyon EURO'luk bir ödeme bizi bekliyor. Onlarla da pazarlık halindeyiz. Görüşmeler olumlu devam ediyor. Ancak para olmadan çözmemiz mümkün değil"dedi.

Transfer tahtasının açılabilmesi için paraya ihtiyaçları olduğunu kaydeden Baturaygil, "Bazı firmalar ile irtibata geçtik. Bu hafta netleşir. Anlaşma sağlanırsa tahta açılır. Olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum"dedi.

Hoca konusuna da değinen Baturaygil, "Teknik direktör konusunda transfer tahtasına göre  hareket edeceğiz. Eskişehirspor'a gelmek isteyen çok sayıda futbolcu ve antrenör var. Eskişehirspor'un ismi çok büyük. Yönetici olunca bunu daha iyi anladık"diye konuştu.

Baturaygil, transferde ismi geçen futbolcular için resmi teklif almadıklarını da kaydetti.

Editör: TE Bilişim