Uzun kollu bluz, önü düğmeli ve uzun kollu, pamuk, ipek veya polyesterden yapılmış bir gömlek türüdür.  Uzun kollu bir bluzlar, bileklere kadar uzanan kollu bir gömlektir. Kravat, papyon veya aksesuarsız olarak kullanılabilir. Uzun kollu bir bluz için en yaygın renk beyazdır, ancak başka renkler de mevcuttur.

Uzun kollu bluzlar yaz aylarında ofis için iyi bir hırka olması gerekiyor. Sadece sizi sıcak tutmakla kalmayacak, aynı zamanda şık ve profesyonel görünmenize de yardımcı olacaktır. Yaz için en iyi hırka pamuktan yapılır ve farklı renk ve tarzlarda gelir. Yaz gardırobunuz için uzun kollu bir bluz veya kazak nasıl seçeceğinize dair bazı ipuçlarını yakından takip etmeniz her zaman önerilmektedir.

Stil açısından, bu günlerde piyasada birçok seçenek mevcuttur. Tercihinize göre tek düğme, çift düğme ve hatta üç düğme arasından seçim yapabilirsiniz. Daha rahat bir şey istiyorsanız, fermuarlı veya hiç düğmesiz yerine düğmeli bir bluz tercih edebilirsiniz. Siz de https://www.axxelgulertekstil.com/bluz-modelleri internet sayfasında bu tar ürünleri inceleyebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM