AK Parti Odunpazarı İlçe Kongresi Porsuk Spor Salonunda gerçekleşirken, İlçe Başkanı Volkan Doğan güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun da katıldığı kongrede ilk olarak divan heyeti oluşturuldu.

Divan Başkanı Uşak Milletvekili Alim Tunç bir konuşma yaparak Odunpazarı gençlik kolları Başkanı Mürsel Çavdar’a geçirdiği kaza nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kongrede bir açılış konuşması yapan AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilat Başkanı Volkan Doğan, Odunpazarı’nda yıllardır Büyükşehir Belediye başkanı tarafından hizmetin engellendiğini söyledi.

Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük sanayi alanının birilerine peşkeş çekileceğini söyleyen Doğan, “Odunpazarı’na Ak Beleiddyecilik ile buluştuğunda yeniden kuş cıvıltıları ile buluşturacağız. Hizmet sadece iktidar ile değil, muhalefetle de olur. 3959 sokağımızı mercek altına alıyoruz. Odunpazarı’nın sokakları bizden sorulur. Sorunları dinlenmeden hizmet verilemeyeceğini büyüklerimizden öğrendik. Odunpazarı’nda yaşayan her bir ferdimizin kim ne yapmak istiyorsa birbirine saygı duyarak, istediği gibi yaşamasını istiyoruz. Yeni dönemde de Odunpazarı’nda yaşayan hemşerilerimizle birlikte yaşayacağız. Bıkmadan usanmadan çalışacağız” diye konuştu.

Odunpazarı vatandaşlarının Ak hizmetleri özlediğini kaydeden Doğan, “Buradan söz veriyoruz. Biz Odunpazarı teşkilatı olarak, Odunpazarı’nı yeniden ak hizmetlerle buluşturacağız. Odunpazarı hep en iyisini hak ediyor” dedi.

İl Başkanı Dündar Ünlü, bağımsızlığı için canını ortaya koyan millete hizmet için hazır olduklarını söyledi.  Kongrelerle yenilendiklerini belirten Ünlü, " Kavgadan uzak ve birlik ve beraberlikle, Ak Parti davasını esas alarak hareket edeceğiz. 2001 den itibaren büyük bir mücadele içinde olmuştur. Bu vesile ile rahmetli Cumhurbaşkanımız Adnan Menderes’i rahmetle yad ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Harun Karacan, salonun güzelliğinden ve kalabalığından sözedip salonu hazırlayan herkese teşekkür etti. Bakan Sarıeroğlu'na seslenen Karacan,  "Sayın Bakanım Eskişehir'in tüm dinamikleri burada. Tüm oda başkanlarını, en ufak en büyük mahallemizden tüm muhtarlarımızı, sendikalarımızı, partilerin yöneticilerini, şehit ailelerini görüyorum. İşte bu Ak Parti bu. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. 
Sayın Bakanım değerli dava arkadaşlarım. İlçe başkanımız vizyonu çizdi. İnşallah bu vizyonla Sayın Recep Tayyip Erdoğana'a yakışan bir teşkilat olarak yoluna devam edecek" diye konuştu.

Volkan Doğan başkanlığındaki AK Parti Odunpazarı İlçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Hakan Parlakgün, Nuri Kahya, Şahin Biçerer, Emre Karaer, Mesut Özçetin, Gökhan Yıldırım, Metin Kırdaş, Ersin Hakan Bilginer, Zübeyde Büyükyıldız, Tülay Karataş, Fatma Can, Tuğçe Temircan, Zemine Eser, Elem Keskin, Olcay Karaca, Abdullah Törü, Bilal Ünal, Halil Candar, Fatih Gürbüzer, Esat Tosun, Eray Uzun, Ertan Alphan, Ahmet Yılmaz, Mustafa Yıldız