Wefood temiz ve sağlıklı ürünleri en uygun fiyatlarla sizlere sunabiliyor. Kendinize ve sevdiklerinize önem veriyorsanız Wefood ürünlerini hemen kullanabilirsiniz. Markanın ürünlerini ailenizle beraber gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

Wefood Badem Unu

 

Sağlıklı beslenmek için mutlaka doğru markaları tercih etmeniz gerekir. Doğru gıdaları tüketmek için vücudunuzu da tanımanız gerekir. Badem unu sağlıklı yaşamak isteyenlere çözüm sunuyor. Badem unu yapımı için bademlerin kabukları soyulur ve öğütülür. Yüksek kalite bademler kullanılarak yapılan Wefood badem unu, glutensiz işlem görüyor. Taptaze bademler, tüm besin değerleri korunacak şekilde işleniyor. Hiçbir katkı maddesi de bu ürünlerde bulunmuyor.

Organik badem unu sağlıklı seçeneklerden bir tanesidir. Badem unu vitamin, kalsiyum ve lif açısından zengindir. Badem unu günlük E vitamini gereksiniminin tamamını karşılayabiliyor. Badem unu, beyaz un kullanılan her tarifte kolayca kullanılabiliyor.

Weefood Keçiboynuzu Unu

Ekran Alıntısı-356

Sahip olduğu özellikleriyle adından söz ettiren keçiboynuzun unu her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Keçiboynuzundan üretilen un bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara geçit vermiyor. Sağlıklı yaşamanın değeri her geçen gün artmaya devam ediyor. Siz de sağlığınızı korumak isterseniz keçi unu kullanabilirsiniz. Keçi unu içinde onlarca birçok vitamin ve mineral bulunduruyor.

Dengeli beslenmek için doğru besin gruplarını seçmelisiniz. Karbonhidrat barındıran besinlerden uzak durmanız gerekir. Sadece içerisinde şeker barındıran besinler kan şekerinin de yükselmesine neden olur. Wefood sağlıklı yaşamak isteyenlere keçiboynuzu ununu en iyi şekilde sunabiliyor. Keçiboynuzu unu, meyveden elde edilen glutensiz un çeşitlerinden bir tanesidir. Baklagiller familyasına ait olan keçiboynuzu, olgunlaştığında toplanır ve kurutulur. Meyveler tamamen kurutulup koyu kahverengi bir görünüme ulaştığı zaman un haline getirilir. Wefood keçiboynuzu unu, meyvesinde yer alan doğal şeker bileşenleri sayesinde tat konusunda da beklentileri karşılıyor. Wefood doğal keçiboynuzu ununu sizlere en uygun fiyatlarla sizlere sunuyor. Dilediğiniz zaman bu ürünleri satın alarak sizde sağlıklı bir şekilde hayatınızı sürdürebilirsiniz. En özel un çeşitleri şimdi internet aracılığıyla elinizin altına geliyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM