Büyük Birlik Partisi Günyüzü İlçe Başkanı Selahattin Albayrak ve Gülay Akyol Polatlı da düzenlenen nikah ve düğün töreninde hayatlarını birleştirdiler.

Nikah Şahitliğini hemşerisi BBP Genel Başkanı ve Milletvekili Mustafa Destici nin yaptığı çiftin nikahını Polatlı Müftü vekili kıydı.

Destici burada yaptığı konuşmada “Selahattin Albayrak benim ilçemden köylüm hemşerim aynı zamanda ilçe başkanımız, üstelik ilçe Başkanlığını cesaretle özveriyle başarıyla yürüten arkadaşımız kardeşimizdir.

Kendisini eşini ailelerini tebrik ediyorum bir yastıkta kocasınlar Allah hayırlı evlatlar versin sayısını Allah bilir kendileri bilir ne hayırlısıysa onu diliyorum dedi. burada köylülerim akrabalarım hemşehrilerim var burayı salonu doldurmuşlar kendilerine de katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi .

BBP MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan’ın katıldığı nikahın sonunda evlilik cüzdanını geline verildi.

Düğün, nikaha BBP Genel başkanı Mustafa Destici, BBP Eskişehir il başkanı Nurettin Aktepe Polatlı, belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, BBP il Başkan yardımcısı İbrahim Hüsrev Destici, BBP il Sekreteri Emre Bakırel, BBP il yöneticileri, BBP Tepebaşı ilçe başkanı Yasin Tepe, BBP Sivrihisar ilçe Başkanı Engin Üreyen ve yöneticileri BBP Günyüzü ilçe başkan yardımcıları ve yöneticileri, Günyüzü Sivrihisar Polatlı Belediye meclis üyeleri, BBP Polatlı ilçe Başkanı İsmail İlboğa ve yöneticileri, Günyüzü Sivrihisarlı  köy mahalle Muhtarları ile çok sayıda çok sayıda partili ve davetli katıldı.

Editör: TE Bilişim