Askerliği'ni Şırnak'ta yapmış belki defalarca teröristlerle çatışmaya girmiş Faruk, hala o günleri hiç durmadan anlatıp duruyor.

Nezahat Akgün Gürgan adlı duyarlı bir kadın, psikolojisi bozulmuş olan bu genç Faruk'un tedavisi için sosyal medyadan yardım çağrısı yaptı.

Bir kadın, anne duyarlılığı içinde Nezahat Akgün Gürgan "Sizce tedavi ettirebilir miyiz? Bu delikanlıyı nasıl eski haline getirebiliriz" diye çaba sarfediyor.

Akgün'ün sosyal medya sayfasında Faruk'un hikayesini ve yardım  çağrısını şöyle anlatıyor:

"Şırnak'ta askerken çatışmada kalmış ve psikolojisi bozuk. 24 saat hiç durmadan o anları anlatıyor ve yürüyor. Anne-baba boşanmış. Kimse ilgilenmiyormuş ve sokaklarda yaşıyor. Konuşunca gayet dinliyor, cevap verirken birden o anlara gidiyor ve sizden kopup 'sağ kolumda cihazlar var, onlarda bilgisayarlara bağlı anne. Kapat telefonu çatışma başladı' diye devam ediyor.

(Sakarya CAD arka sokak Tekke CAMİİ KARŞISI çay ocağına takılıyor)

Sizce tedavi ettirebilir miyiz? Bu delikanlıyı nasıl eski haline döndürebiliriz? Yol gösteren yardımcı olan olursa benimle gidip tedavi olacak; bana söz verdi. Sonra ona iş buluruz. Kalacak yer ayarlarız. Lütfen fikir bilgi yardım eder misiniz? Gayet sağlıklı iken böyle olmuş. Bizim evladımız da olabilirdi. Empati yapalım mı?"

Editör: TE Bilişim